GMS is een samenwerkingsverband van jonge, innovatieve schoendetaillisten.

Het is u wellicht ook wel eens opgevallen, dat op platgetreden paden geen planten groeien. Ernaast bloeien echter wel prachtige planten.  Gedreven door dit inzicht bieden wij onze GMS-partners  nieuwe, originele en innovatieve ideeën. Als partner kunnen wij u adviseren, wij kunnen u de beste marketingmogelijkheden en een perfecte service bieden. En dat alles met slechts één doel: samen succesvol zijn.

Partnerschap

De basis voor elke samenwerking is vertrouwen. Bij GMS staan ondernemers aan het roer, met de blik vooruit en met een duidelijke toekomstvisie.

Wij bieden onze partners gegarandeerd o.a. de beste betalingscondities.  Het is geen toeval, dat de helft van onze nieuwe schoendetaillisten naar ons toe komt op advies van bestaande GMS-partners.

Zekerheid

Onze strategie is gericht op groei, waardevermeerdering en zekerheid van onze schoendetaillisten.

Dankzij de samenwerking met de RSB Bank kunnen wij op een veilige manier via het centrale betalingssysteem alle betalingen tussen GMS-partners en leveranciers afhandelen.

Gelijke belangen

GMS is het enige samenwerkingsverband, dat door ondernemers zelf geleid wordt.

De medewerker/mede-eigenaar is direct afhankelijk  van het succes van zijn GMS-partners. En dat geldt dus ook voor elke medewerker van GMS.

Hierdoor  wordt gegarandeerd, dat elke medewerker continu met het succes van zijn GMS-partner bezig is.